Julkonsert Pjätteryds Kyrka 20/12 2015

För förata gången på långe avhölls julkonsert i Pjätteryds Kyrka (julgångsgudstjänst). Jag blev tillfrågad om att vara med, och tackade förstås ja, eftersom det inte krockade med andra engagemang. Julkonserten  var välbesökt, och besökarna fick många intryck att ta med sig hem. Två sångsolister sjöng min julsång “I julens tid” (En stjärna har tänts”). Där medverkade jag med gitarr, och inledningsvis spelade jag min julsång “Crystals falling slowly” ( Juletid). Den framfördes instrumentalt och Tomas Perssson medverkade på munspel.
Även i övrigt medverkade jag som gitarrist.

Särskilt roligt för min denna julkonsert var att många instrumentalister medverkade: bl a saxofonist, kontrabasist, flöjtist.
Jag blev också tillfrågad om “I julens tid” fick användas i Göteryds Kyrka på julafton. Och naturligtvis fick de det – sådant är ju mycket trevligt – även om jag själv inte hade möjlighet att vara med. Så “I julens tid” sjöngs av sångsolisterna i Göteryds Kyrka på julafton
(midnattsmässan).En eloge till solisterna -det är nästan roligare när andra framför mina kompositioner än när jag gör det själv!