Tillbakablick julen 2016

Julkonserten i Loshults kyrka var välbesökt, något som vi varit vana vid de senaste åren! Det känns bra att kunna dela med sig till allt fler.

Själv (Stefan/red.) deltog jag med min julsång “ Vinternatt“,framförd av Loshults båda körer samt solist E. Bertilsson (jag sjöng själv med i körerna). Till ett par av julsångerna spelade jag trumma. Som samlingsmusik framförde jag på elektroklassisk gitarr några av mina julsånger:: I stilla juletid, In the night of nights, Midvintertid, En stjärna har tänts och  Crystals falling slowly.

Det känns fortfarande nästan overkligt att  min musik framförs i sammanhang där klassiska kompositörer som Schubert, Sibelius, Adam., Bach, Betthoven m fl är representerade Och inte mist bland moderna kompositörer som Björn och Benny, Py Båckman/Moraeus och Paul Simon!