Musik i Sommarkväll 2016

Något av tradition har “Musik i Sommarkväll” blivit i Loshults Kyrka. Den 19/6 ägde årets sommarkväll rum, och som alltid är jag tacksam över att ha varit med med egna kompositioner, och även tonsättningar av andras texter.

I år medverkade jag (undertecknad/red. Stefan) med:

  1. tre instrumentala kompositioner på gitarr som samlingsmusik bl a “Winds of hope” och ett Bluesmedley. 2) Dan Blixt framförde min “Sommarsång” på saxofon  3) Min tonsättning av Dan Anderssons “Till Kärleken” reciterades av Lena Hjalmarsson
    Jag framförde min komposition ” And there was morning” på elektroakustisk gitarr.

    Som alltid är det spännande när mina kompositioner framförs i sammanhang där fantastisk musik av andra låtskrivare och kompositörer framförs, denna gång t ex Beethoven, Hellström/Mänsson, Quincy Jones m fl.