Mera musik i juletid!

Här på kulturbloggen har jag skrivit  lite om årets julkonsert i Loshults kyrka (17(12 2016). Här kommer mera: På nyårsafton blir det musik I Loshults kyrka, och iag (undertecknad/ red bidrar som sångsolist med minn komposition “Nyårsklockor”  (uruppförande 2015). Ev. bidrar jag också som sångsolist med en tonsättning jag gjort.

På trettonda´n är det dags igen: musikgudstjänst  ( i fjol sjöng delar av Mixkören min komposition “I julens tid”  Efteråt inbjöds till församlingshemmet traditionellt med gråt- och skinkmacka. Och underhållning, förstås. Kyrkomusiker Elisabeth framförde tillsammans med Lena Hjalmarsson min tonsättning av Viktor Rydbergs “Tomten”- Jag blev förstås glad över  att den uppskattades i det mer än fullsatta församlingshemmet!

Och snart är det väl vår? Då tar vi nya tag – musik i fastetid, påsken, sommarkonserten i juli och en hel del annat.