Julkonsert i Loshult!

Så är det dag för den årliga julkonserten i Loshults kyrka (17/12 kl 16 00 2016), och du är förstås mycket välkommen! Som tidigare blir det en blandning av nytt och gammalt. Solisten Tony Lindh sjunger valda stycken , bl a Helga Natt och Ave Maria. Och så är han med med på min komposition “Vinternatt” Ttillsammans med kyrkomusiker och körer).

Jag (undertecknad/red,) medverkar också med samlingsmusik- ett medley på några av mina egenkomponerade julsånger (instrumentalt – gitarr). Och inte minst: för första gången spelar jag bongotrummor, till ett par av de mer “fartiga låtarna”.

Min gitarr kommer också till användning  på “Stilla Natt” (det har blivit en tradition).

2014 ökade besöksantalet med 80% (!). Det ska bli spännande att se hur det går i år!

Än en gång: varmt välkommen!